Projektiranje plinovoda

Kronergo d.o.o. bavi se izradom idejnih kao i izvedbenih projekata za sve sustave plinovoda od samog nastanka tvrtke. U svojem dugogodišnjem radu projektirali smo sve – od velikih magistralnih plinovoda pa sve do manjih uličnih plinovoda te lokalnih rekonstrukcija. Prilikom projektiranja poštujemo sva pravila struke, uzimamo u obzir tehničke propise te uvjete građenja svih nadležnih ustanova i time osiguravamo apsolutno zadovoljstvo naših klijenata.

Detaljnije o projektiranju plinovoda

Unutarnje plinske instalacije

Specijalizirali smo također i projektiranje unutarnjih plinskih instalacija. Tu podrazumijevamo sve instalacije između glavnog zapora plina na kraju opskrbne mreže distributrera prije ulaska u prostorije potrošača i mjesta gdje plinski uređaji imaju izveden ispust dimnih plinova u  vanjsku atmosferu. Bez obzira koji dio plinske instalacije treba isprojektirati, obratite nam se s povjerenjem! U galeriji pogledajte neke od naših radova.

Detaljnije o projektiranju unutarnjih plinskih instalacija

Sustavi centralnog grijanja

Projektiranje centralnih sustava grijanja iznimno je važan proces za svakog investitora. Kako bi sustav centralnog grijanja bio optimalne jačine (niti predimenzioniran niti preslab) te samim time i optimalne cijene bez nepotrebnih dodatnih troškova, potrebna je kvalitetna pomoć iskusnih projektanata. Upravo ovdje na scenu stupamo mi i svojim dugogodišnjim iskustvom osiguravamo značajne uštede uz zadovoljavanje svih potrebnih kriterija.

Vodoopskrbni cjevovodi

Bilo da se radi o novogradnji ili adaptaciji postojeće zgrade, potreban je kvalitetan projekt vodoopskrbe kako bi se u budućnosti izbjegle glavobolje uzrokovane nedostatkom tehničke dokumentacije. Uz izrađen projekt vodoopskrbnih cjevovoda u objektu vrlo je lagano izvođaču radova slijediti naše upute kako bi izradio sustav koji će investitoru donijeti mnoge godine sigurne eksploatacije.

Detaljnije o projektiranju vodoopskrbnih cjevovoda

Sustavi odvodnje

Sustavi odvodnje su također kao i vodoopskrbni sustavi vrlo bitan dio svake izgradnje ili adaptacije – bilo da se radi o sustavima odvodnje u visokogradnji ili niskogradnji. Od presudne je važnosti osigurati da sustav odvodnje bude zadovoljavajuće dimenzioniran kako u budućnosti ne bi nastali problemi. Slobodno se oslonite na našu stručnost i dugogodišnje iskustvo. Pronaći ćemo zadovoljavajuće rješenje za svaki Vaš projekt.

Detaljnije o projektiranju sustava odvodnje