Stručni nadzor nad izgradnjom plinovoda

Bilo da se radi o nadzoru izgradnje magistralnih ili uličnih plinovoda,  odnosno lokalnim rekonstrukcijama, tvrka Kronergo idealan je partner u nadzoru tijeka izgradnje svakog projekta. Svojim dugogodišnjim iskustvom brinemo se da svaka etapa izgradnje prođe u skladu sa projektnom dokumentacijom a rezultat našeg rada je kvalitetno odrađen projekt bez ikakvih manjkavosti u procesu izgradnje. Samim tim procesom zagarantirano je i zadovoljstvo investitora.

U galeriji slika pogledajte kako izgledaju neki naši projekti na terenu:

Stručni nadzor nad izgradnjom vodoopskrbnih cjevovoda

Tvrtka Kronergo specijalizirana je i za sve poslove nadzora izgradnje vodoopskrbnih cjevovoda, bilo da se radi o velikim ili manjim projektima, novogradnji ili rekonstruckijama – nama ništa nije strano. Svojim dugogodišnjim iskustvom na ovom području doprinosimo pravovremenom završetku projekta budno pazeći da svaki korak izgradnje bude u skladu sa svom projektnom dokumentacijom i zadovoljavajući sva pravila struke.

U galeriji slika pogledaje neke naše radove:

Stručni nadzor nad izgradnjom sustava odvodnje

Sustavi odvodnje su vrlo bitan dio svake izgradnje ili adaptacije – bilo da se radi o sustavima odvodnje u visokogradnji ili niskogradnji. Od presudne je važnosti da projekt bude odrađen sukladno projektnoj dokumentaciji. Tvrtka Kronergo već dugi niz godina obavlja usluge nadzora nad izgradnjom svih vrsta sustava odvodnji.

U galeriji slika pogledajte neke od naših radova.

Stručni nadzor nad izgradnjom obiteljskih građevina

Gradnja obiteljskog objekta važan je zadatak, no isto tako važno je imati cijeli projekt pod kontrolom. Tvrtka Kronergo osigurat će Vam miran san za vrijeme trajanja igradnje Vašeg objekta jer ste uz nas sigurni da izvođač radova neće koristiti nepoželjne prečace koje bi mogle doprinjeti manjkavostima u budućnosti. Uz nas proces izgradnje svih građevina ide točno po planu i sukladno projektnoj dokumentaciji.

Stručni nadzor nad izgradnjom novih prometnica

Izgradnja novih prometnica izuzetno je zahtjevan proces. Postoji mnogo koraka kojih se izvođač radova mora pridržavati prilikom izgradnje a nerijetko se događa da se izvođači radova ne pridržavaju projektne dokumentacije. Tvrtka Kronergo svojim dugogodišnjim iskustvom pomaže u procesu izgradnje pružanjem usluga stručnog nadzora i time osiguravamo uspješnost svakog projekta i zadovoljstvo svakog investitora.

Stručni nadzor nad rekonstrukcijom prometnica

Rekonstrukcija prometnica je kao i izgradnja novih vrlo složen proces. U rekonstrukciji i izgradnji potrebno se dobro držati svih parametara iz projektne dokumentacije. Tvrtka Kronergo pomaže u procesu rekonstrukcije svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem te se u cijelom tijeku procesa brinemo da se izvođač radova pridržava svih detalja projekta.